OM OS

Hjertelighed

& tryghed


"Hos Beaivi Lapp har vi fra første kontakt mødt ordentlighed, stor hjertelighed og tryghed i, at

Jeanette & Brian gør alt for, at både hundene og vi som nye ejere får den bedste start. Vi har fået den

skønneste Beaivi-lapp i familien. 

De får max-stjerner fra os!"


Kirsten & Jakob

Professionalitet & hjertevarme


“Her bliver der gjort alt for at

hvalpene får den bedste udvikling.

Og de kommende ejere får lov til at følge med helt tæt og lære hvapene

at kende fra de er helt små.

Professionalitet og hjertevarme

forenes på fineste vis. Man føler

sig som en del af familien”


Tanya & Kurt

Vi, Brian og Jeanette, bor i Glostrup – tæt på København og Vestskoven. 

Vi har tre voksne børn, som alle er flyttet hjemmefra, men de er meget involveret i vores hunde.


Vores fire hunde bor sammen med os, og indgår i hverdagslivet i vores hus og have.

Vi tager på ture i skoven, ved stranden, kører i tog samt byture, også til København. Desuden går jeg til hundetræning (lydighed), hyrdning, udstillinger samt andre socialiseringsaktiviteter med alle hundene. Via sociale netværk mødes jeg jævnligt med andre finske lapphunde ejere og deres hunde.


I 2005 fik vi vores første finske lapphund Freja. Vi havde sat os grundigt ind i racen, og vi var spændte på om hun i praksis ville passe ind i vores familieliv med tre børn, og alt hvad det indebar. Men Freja faldt hurtigt til, og blev et kært og elsket familiemedlem.

I 2006 hentede vi, fra samme kennel, endnu finsk lapphund. Det var Silke, som også knyttede tætte bånd til Freja og resten af familien. 

 

I 2016 fik vi en 5 mdr. gammel finsk lapphund, Nova, som var en omplaceringshund. Endnu en gang var vi spændte på, hvordan Nova ville falde til i familielivet og ikke mindst sammen med Silke og Freja. Men Nova gik direkte ind i alles hjerter, og gav tilmed Silke og Freja et nyt blomsterne seniorliv. I 2017 mistede vi Freja, og sorgen var stor. I sommeren 2021 mistede vi Silke, hun blev 15 år gammel.

 

Efter Freja blev to lapphunde hurtig til fire lapphunde, da vi i 2018 hentede Marley i Sverige, og i slutningen af 2019 fik vi vores seneste lapphund, Alba, en hvalp efter Nova, som var udlånt til parring.  


Nyeste skud på stammen er Vega, som er import fra Frankrig. Vega bor hos os, men er fælleseje med Kennel Happy Lapp.

 

Efter vi fik Alba, har tankerne om at starte et lille stueopdræt stille og roligt udviklet sig til, at jeg i efteråret 2020 gennemførte DKK's Opdrætteruddannelse og fik mit kennelmærke.


Vores hvalpe købere siger om os: 

Smil på læben


“Vi har fra dag 1 følt os velkomne hos Jeanette & Brian. Det har været utroligt dejligt at følge med i hvalpenes opvækst fra uge til uge ved hvalpenus om søndagen samt løbende på FaceBook, hvor Jeanette har været flittig til at opdatere i forhold til hvalpenes udvikling. Vi er altid blevet mødt med et smil på læben, og vi har fået al den viden vi har opsøgt plus al den viden vi ikke vidste vi havde brug for. STOR anbefaling herfra


Sandra & Frederik