NYHEDER

VEGA PÅ 17 MDR. SØGER NY FAMILIE

Vega søger familie med stabile forhold, evt. med større børn. Ikke små børn.


Det er med vemod og blandet følelser, at vi må meddele, at Vega desværre af sundhedsmæssige årsager ikke kan indgå i avl. Vega har fået konstateret katarakt (grå stær).


Læs mere om Vega (Pays de Mille Lacs Mia Wallace) under "Vores hunde" i menuen 


Vega's syn er på nuværende tidspunkt godt - men det kan måske ændre sig på længere sigt.  I det daglige mærker vi ikke til, at Vega har grå stær. Hun er lige så aktiv og legesyg som vores andre hunde, og deltager på ligefod.


Den familie vi søger skal have stabile og trygge rammer – og gerne i et hjem, hvor hun ikke skal være alt for meget alene hjemme eller har en anden rolig og evt. ældre hund, kan det også være en mulighed. Det skal være et sted, hvor hun har mulighed for at være uden for så ofte som muligt.


Er du/I den familie vi søger – eller kender nogen, som er interesseret i at give Vega et dejlig hundeliv kontakt os venligst for yderligere information på email: beaivilapp@mail.dk eller på mobil: 4062 8954, hvor du/I skriver lidt om jer selv, og hvad I kan tilbyde Vega. Vi forbeholder os retten til at udvælge den rigtige familie.


Vega er import fra Frankrig fra Elevage du pays des Mille Lacs - ejet i fællesskabmed Kennel Happy Lapp.


Opdateret 16. februar 2024