KØB AF HVALPE FRA

KENNEL BEAIVI LAPPFør du køber hvalp

Der er ikke noget mere nuttet end en sød lille hundehvalp. Men uanset race kræver det, at man har tålmodighed, og er villig til at invester meget tid sammen med hvalpen - også helt ind i dens voksenliv. Det er et stort arbejde at invitér en hvalp ind i familielivet.


En Finsk Lapphund er en aktiv, selvstændig og intelligent hund - og vi anbefaler derfor at gå til hvalpetræning. Der findes mange gode tips og idéer om det at få en hvalp på Dansk Kennel Klubs hjemmesiden www.dkk.dk under Rådgivning. 


Når I henter jeres hvalp hos os, følger der en DKK-stambog og DKK-købskontrakt med. Hvalpen vil have fået et grundigt dyrlægetjek, chippet, ormekur samt en hvalpepakke, som indeholder lidt foder til den første tid, godbidder, et stykke legetøj, børste/kloklipper og halsbånd/line.

 

Når hvalpene er 3-4 uger, er det muligt at besøge dem. Hvalpene vokser op inden i huset sammen med os, hvor de tilvænnes dagligdagens lyde. De vil blive børstet og få kigget ører, mund og poter efter. Hvalpene kommer på små køreture i bil til f.eks. skoven, stranden eller byture, hvor der er mulighed for dem at få andre indtryk ved, at møde andre mennesker, børn, barnevogne, cyklister, biler mv.

 

Når hvalpene er omkring 7 uger, vil de blive hvalpetestet. Her bliver de udsat for nye situationer, uden flokkens trygge rammer. Hvalpetesten giver os et basisgrundlag til at matche hvalpene med de kommende familier bedst muligt. Det er vigtigt, at hvalpens temperament passer til familien, frem for om hvalpen har lige ens favorit farver.

 

Når hvalpene er 8 uger, flytter de hjemmefra til deres nye hjem.

Vi forbeholder os retten til at udvælge, hvilken hvalp der passer til den rigtige familie samt retten til ikke at sælge en hvalp, hvis der opstår et mistillidsforhold mellem os som kennel og den fremtidig køber.